Το Ατελιέ μας

Το ατελιέ Ψηφιδωτά Stelios ιδρύθηκε το 2001 στον Βόλο νομός Μαγνησίας . Προερχόμενος από οικογένεια αγγειοπλαστών με καταγωγή το Ηράκλειο Κρήτης και τον Βόλο και την ενασχόληση τους με τα αγγεία και ιδιαίτερα με τα αρχαϊκά αποφάσισα να ασχοληθώ με μία από τις ωραιότερες και σημαντικότερες τέχνες του Ελληνικού πολιτισμού , την τέχνη του ψηφιδωτού . Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ειδικών τεμαχίων για την διακόσμηση δαπέδων και τοίχων και ως λάτρης του Ελληνικού πολιτισμού άρχισα να δημιουργώ χειροποίητα ψηφιδωτά για δάπεδα και τοίχους . Τα ψηφιδωτά κατά την αρχαιότητα δήλωναν την ευημερία και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής . Ψηφιδωτά υπάρχουν σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα όπως τα ψηφιδωτά της Πέλλας , τα ψηφιδωτά της Βεργίνας τα ψηφιδωτά της Ολύνθου τα ψηφιδωτά της Δήλου , τα περίφημα ψηφιδωτά της Θεσσαλονίκης καθώς και τα ψηφιδωτά της Πάφου στην Κύπρο . Τα ψηφιδωτά είναι έργα τέχνης που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο . Η Τέχνη τού ψηφιδωτού ανθίζει από τον τέταρτο αιώνα έως σήμερα με διάφορα θέματα και τεχνοτροπίες . Το Ατελιέ μας δημιουργεί θέματα που αφορούν την αρχαία Ελλάδα , την Ελληνική μυθολογία , την Κνωσό , Βυζαντινά ψηφιδωτά , ψηφιδωτά σχέδια , ψηφιδωτές Αγιογραφίες , μπορντούρες , σύγχρονα ψηφιδωτά και αρχαία Ελληνικά ψηφιδωτά . Δημιουργούμε αντίγραφα αρχαίων ψηφιδωτών σε όλες τις διαστάσεις . Στις κατηγορίες μας θα βρείτε έργα διαθέσιμα προς πώληση , αναλυτικά μέγεθος και διάσταση ψηφιδωτού τα έργα πού δημιουργούμε είναι αριθμημένα και φέρουν την υπογραφή μας .Τα υλικά μας είναι μάρμαρο , γρανίτης και χαλαζίες τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες για αυτό τα έργα μας μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους χώρους, Το μικρό μέγεθος των ψηφίδων μας από 2 - 9 χιλιοστά κάνουν τα έργα μας μοναδικά γιατί είναι ψηφιδωτά με τις μικρότερες μαρμάρινες ψηφίδες στον κόσμο . Κατασκευάζουμε έργα κατά παραγγελία στο μέγεθος , το σχέδιο και τα χρώματα που επιθυμεί ο πελάτης . Το κόστος πώλησης ψηφιδωτού ορίζεται κατόπιν συνεννοήσεως με εμάς . Τα ψηφιδωτά μικρών διαστάσεων παραδίδονται με αρμό τα ψηφιδωτά μεγάλων διαστάσεων όπως ψηφιδωτά δάπεδα παραδίδονται χωρίς αρμό και η αρμολόγηση γίνεται μετά την τοποθέτηση . Η επιφάνεια τους μπορεί να είναι σε διάφορες μορφές όπως αντικερί , γυαλισμένη , ματ η ανάγλυφη . Κάποια από τα έργα μας διατίθενται μόνο για συλλέκτες , για εκθέσεις ψηφιδωτών σε δήμους , ξενοδοχειακούς χώρους , εκθέσεις ψηφιδωτών και galleries. Δεν αναπαράγουμε τα έργα μας αλλά δημιουργούμε ένα και μόνο σχέδιο από το κάθε ψηφιδωτό . Τα ψηφιδωτά μας έχουν στο πίσω μέρος τους δίχτυ και όχι κονίαμα κάτι που που τα καθιστά εύκολα στην τοποθέτηση τους , είναι στεγανοποιημένα με ειδική ρητίνη και ο καθαρισμός τους γίνεται απλά με ένα βρεγμένο πανί .
Τα ψηφιδωτά που δημιουργούμε αφορούν τις εξής κατηγορίες .
Ψηφιδωτά για Εκθέσεις ψηφιδωτού : Διαθέτουμε ψηφιδωτά αποκλειστικά για συλλογές , εκθέσεις και Galleries , έργα που αρκετά από αυτά δεν αναρτούμε στο blog μας η αναρτούμε τμήμα αυτών των ψηφιδωτών . Ο Αριθμός των ψηφιδωτών αυτών είναι περιορισμένος και είναι μια καινοτόμος ιδέα που μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε αντίγραφα αρχαίων και Βυζαντινών ψηφιδωτών σε πολύ μικρότερες διαστάσεις από τα αυθεντικά έργα χωρίς να αλλοιώνουμε το χαρακτήρα τους και την ποιότητα τους .
Ψηφιδωτά δάπεδα : Δημιουργούμε ψηφιδωτά δάπεδα σε όλες τις διαστάσεις και σε σχέδια που δημιουργούμε εμείς , σχέδια που προτείνονται από τον πελάτη η προέρχονται από την αρχαιότητα. Τα δάπεδα μας μπορούν να τοποθετηθούν σε ξενοδοχεία σε Ιερούς Ναούς σε κατοικίες η δημόσιους χώρους . Τα ψηφιδωτά δάπεδα σε διαστάσεις έως 80 cm μπορούν να τοποθετηθούν με την βοήθεια ενός τεχνίτη σε μεγαλύτερες διαστάσεις η τοποθέτηση μπορεί να γίνει και από εμάς κατόπιν συνεννοήσεως .
Ψηφιδωτές Αγιογραφίες . Οι ψηφιδωτές εικόνες που δημιουργούμε προέρχονται από το Βυζάντιο και ανήκουν στην κατηγορία Βυζαντινές εικόνες . Οι ψηφιδωτές εικόνες μας είναι φορητές και μπορούν να τοποθετηθούν σε κατοικίες , σε ξενοδοχεία και σε όλους τους χώρους αλλά δημιουργούμε και Αγιογραφίες σε μεγάλες διαστάσεις για Ιερούς Ναούς και παρεκκλήσια .
Εκκλησιαστικά Ψηφιδωτά : Δημιουργούμε εκκλησιαστικά είδη όπως εκκλησιαστικές μπορντούρες , εκκλησιαστικά δάπεδα εκκλησιαστικές επιγραφές , εκκλησιαστικά ψηφιδωτά και Αγιογραφίες κατά παραγγελία σε όλες τις διαστάσεις .
Αρχαία Ψηφιδωτά : ψηφιδωτά μας προέρχονται από την αρχαία Ελλάδα και είναι αντίγραφα .
Ελληνιστικά ψηφιδωτά , Βυζαντινά ψηφιδωτά που μπορούν να τοποθετηθούν σε δάπεδα και τοίχους με ψηφίδες από 2 - 9 χιλιοστά τις μικρότερες μαρμάρινες ψηφίδες στον κόσμο που τα κάνουν μοναδικά . Τα Ελληνικά ψηφιδωτά μας είναι διαθέσιμα για Galleries και εκθεσιακούς χώρους και μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους χώρους .
Βρύσες πέτρινες κήπου : Τα ψηφιδωτά που δημιουργούμε μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικές βρύσες που αποτελούνται από οποιοδήποτε υλικό . Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από σχέδια που μπορούν να διακοσμήσουν εξωτερικές βρύσες με θέματα από την φύση , την Ελληνική παράδοση και την Ορθοδοξία .
Μπορντούρες : Δημιουργούμε μπορντούρες σε όλες τις διαστάσεις και σε σχέδια δικά μας η του πελάτη . Όλες οι ψηφιδωτές μπορντούρες μας διαθέτουν γωνίες και δημιουργούνται στις ακριβείς διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης . Οι τιμές τους κυμαίνονται από 150 € - 220 € το τρέχον μέτρο . Ψηφιδωτά τραπέζια : Τα ψηφιδωτά τραπέζια μας είναι σχεδιασμένα από εμάς και είναι μοναδικά . Δημιουργούμε τραπέζια σε διάφορα σχέδια και σχήματα σε όλες τις διαστάσεις . Τα ψηφιδωτά τραπέζια μας έχουν λεία στεγανοποιημένη επιφάνεια για τον εύκολο καθαρισμού του ψηφιδωτού .
Ψηφιδωτά σχέδια : Τα ψηφιδωτά σχέδια μας είναι σχεδιασμένα από εμάς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ψηφιδωτά δάπεδα , ψηφιδωτά τραπέζια , και να τοποθετηθούν σε τοίχους σε τραπέζια σαλονιού και ως ψηφιδωτά επίπλων.
Ψηφιδωτά Καθρέπτες : Οι καθρέπτες μας είναι σχεδιασμένοι από εμάς και είναι μοναδικοί δεν αναπαράγουμε τα σχέδια των καθρεπτών μας και δημιουργούμε ψηφιδωτούς καθρέπτες σε όλες τις διαστάσεις για ξενοδοχειακούς χώρους και κατοικίες .
Οι τιμές ψηφιδωτών εξαρτώνται από το μέγεθος του ψηφιδωτού από το θέμα η το σχέδιο και τον χρωματισμό των ψηφίδων . Επιλέξτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6978925087 είμαστε διαθέσιμοι όλες τις ώρες να σας λύσουμε τις απορίες που έχετε και να σας βοηθήσουμε για την καλύτερη επιλογή ψηφιδωτού αλλά και τον οικονομικότερο και ασφαλέστερο τρόπο αποστολής . Ο τρόπος πληρωμής των ψηφιδωτών είναι ο εξής κατά την παραγγελία καταβάλλεται το 60% του ποσού που έχει συμφωνηθεί και το υπόλοιπο ποσό με την παράδοση του ψηφιδωτού . Τα μεταφορικά και το φ.π.α επιβαρύνουν τον πελάτη . Όταν κατασκευάσουμε ένα έργο το παρουσιάζουμε και αν ο ενδιαφερόμενος είναι ικανοποιημένος εκτελούμε την αποστολή . Στις αποχρώσεις των ψηφιδωτών πιθανόν να υπάρχει μια μικρή απόκλιση . Ο χρόνος παράδοσης ψηφιδωτού κατά παραγγελία είναι 15 - 20 ημέρες και για ψηφιδωτά δάπεδα άνω του ενός τετραγωνικού μέτρου 25 ημέρες ανά τετραγωνικό . Αποστέλλουμε ψηφιδωτά σε όλη την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης , Ρωσία , Αμερική και σε όλο τον κόσμο . Οι αποστολές γίνονται για μικρά δέματα με Courier και για μεγάλα δέματα με μεταφορική κατ' οίκο , μπορεί να επιλέξει ο πελάτης τον τρόπο αποστολής που επιθυμεί . Επικοινωνήστε μαζί μου στο email , Τηλ. 6978925087 από 9.00 - 14,00 και 17,00 - 21,00
Mosaic Stelios , Κλίμα Φυτόκου - Βόλος - Μαγνησία - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου