Σχετικά με έμας

Το εργαστήριο ψηφιδωτά Στέλιος δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2001 και έχει έδρα στον Βόλο του νομού Μαγνησίας . Το εργαστήριο μας έχοντας εμπειρία αρκετών χρόνων στον χώρο των ψηφιδωτών με μια μικρή ομάδα συνεργατών που συμβάλουν στην ψηφιακή αποκατάσταση αλλά και στον σχεδιασμό νέων ψηφιδωτών δεν αναπαράγει τα έργα του . Δίνουμε την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν ένα ψηφιδωτό που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτούς . Δημιουργούμε ψηφιδωτά με τις μικρότερες μαρμάρινες ψηφίδες στον κόσμο καινοτομία που μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε αντίγραφα αρχαίων ψηφιδωτών όπως το ψηφιδωτό Μέδουσα , το ψηφιδωτό του Ησίοδου κ.α και έχουμε μετατρέψει σε ψηφιδωτά υπέροχα έργα όπως οι Γαλάζιες κυρίες , ο Γρύπας της Κνωσού , ο πρίγκηπας των κρίνων κ.α . Στον σύγχρονο κόσμο οι γνώσεις και η ενημέρωση για την τέχνη του ψηφιδωτού σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αμυδρές , και οι πρωτοβουλίες φορέων και ιδιωτών είναι σχεδόν ανύπαρκτες . Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την τέχνη του ψηφιδωτού , να υποδείξουμε τις περιοχές όπου βρίσκονται τα υπέροχα αρχαία Ελληνικά ψηφιδωτά αλλά και να προσελκύσουμε ανθρώπους που αγαπούν και ενδιαφέρονται για το ψηφιδωτό . Η τέχνη του ψηφιδωτού αποκαλείται και η ζωγραφική των αιώνων επειδή πολλά ψηφιδωτά έργα τέχνης σώζονται παγκοσμίως έως και σήμερα . Το εργαστήριο μας δημιουργεί ψηφιδωτά δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου , Αγιογραφίες , Εκκλησιαστικά ψηφιδωτά , Βυζαντινά ψηφιδωτά , και ψηφιδωτές τοιχογραφίες . Τα ψηφιδωτά μας μπορούν να εντοιχιστούν η να τοποθετηθούν εξωτερικά . Οι διαστάσεις των ψηφίδων που χρησιμοποιούμε είναι 1 Χ 1 Χ 1 , 2 Χ 2 Χ 1 και 1 Χ 1 Χ 0,5 . Οι διαστάσεις των ψηφιδωτών είναι οι παρακάτω .
Ψηφιδωτά δάπεδα 80 cm X 80 cm , 100 cm X 100 cm , 120 cm X 120 cm , 125 X 1.25 cm , 150 cm X 150 cm 1.80 cm X 180 cm , 200 cm X 200 cm , 240 X 240 cm , 260 cm X 260 cm 2.80 X 280 cm και 300 cm X 300 cm . Οι παραπάνω διαστάσεις αφορούν ψηφιδωτά που βρίσκονται στο εργαστήριο μας και έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε τα ψηφιδωτά μας στις ακριβείς διαστάσεις που απαιτούνται ανάλογα με τον χώρο . Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σχεδίων που δεν υπάρχουν στην σελίδα μας και μπορούμε να τα δημιουργήσουμε κατά παραγγελία .
Αρχαία ψηφιδωτά σε αυτή την κατηγορία οι διαστάσεις είναι σύμφωνα με αυτό που προκύπτει από το πρωτότυπο όπως , δικέφαλος αετός 200 cm Χ 200 cm , Αρχαία υδραυλίς 180 cm X 180 cm , ψηφιδωτό Ορφέα 200 cm Χ 200 cm , ψηφιδωτό Ποσειδώνα 200 cm X 200 cm , ψηφιδωτό θάλασσα 151 cm X 75 cm , Μυκήνες 110 cm Χ 75 cm , ψηφιδωτό αρπαγή της Ευρώπης 147 cm X 120 cm .
Ψηφιδωτά τραπέζια τα ψηφιδωτά μας για τοποθέτηση τραπεζιού δημιουργούνται όλες τις διαστάσεις των μεταλλικών και ξύλινων τραπεζιών και μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους . Στις κατηγορίες μας υπάρχουν έτοιμα ψηφιδωτά που χαρακτηρίζονται πρωτότυπα και είναι διαθέσιμα για εκθέσεις ψηφιδωτών σε φουαγιέ και γκαλερί τέχνης .
Βυζαντινά ψηφιδωτά τα ψηφιδωτά που δημιουργούμε είναι δάπεδα , διάδρομοι , μπορντούρες για Ιερούς ναούς , Ιερά παρεκκλήσια και Ιερές Μονές σε όλες τις διαστάσεις με συμβολισμούς και θέματα όπως δικέφαλοι αετοί , μοναστηριακά , ιχθύς και άλλα θέματα . Σε αυτή την κατηγορία το ψηφιδωτό μας συνδυάζεται χρωματικά με το υπάρχων δάπεδο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου